Joyce (Demand & Supply Planner)

Joyce heeft de hbo-opleiding Business Administration afstudeerrichting Logistiek afgerond. En als Demand Planner heeft zij bijna een jaar ervaring opgedaan. Ze is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van ruim 2.000 artikelen in Slim4. Daarnaast bestaan haar werkzaamheden uit de forecast van 12 maanden vooruit, bestellen van artikelen in SAP en heeft zij contact met ruim 30 leveranciers omtrent leveringen en logistieke problemen. Joyce was in het verleden werkzaam als Supply Planner waar zij Key-user slim 4 was en Coördinator Supply planning. Bij dit bedrijf was er helaas geen juiste match waardoor zij in contact kwam met Extra Talent, door deze samenwerking is zij inmiddels al bijna 3 jaar tewerkgesteld bij haar huidige werkgever waar zij werkt als Demand Planner.
Hier zit zij alleen op de import afdeling, doet zij de forecast en koopt hier in en beheert het volledig budget. Kortom iemand die goed weet wat er gedaan moet worden. Dit is ook de reden dat Joyce weer met Extra Talent samenwerkt voor een nieuwe uitdaging, zij wil een leidinggevende rol om haar kwaliteiten te delen met anderen om zo afdelingen te doen groeien.  

Joyce is een toegankelijke jongedame. Na haar studie is zij 8 maanden gaan reizen door Australië waar zij kennis heeft gemaakt met veel verschillende culturen. Joyce houdt niet alleen van reizen, maar ook van sporten. Zo heeft zij een half jaar skiles gegeven in Oostenrijk. Daarnaast is Joyce ook een persoon die zichzelf blijft ontwikkelen wat terug te zien is in de cursussen die zij gevolgd heeft. Haar ondernemende instelling in combinatie met haar leergierigheid en enthousiasme maken haar de persoon om toe te voegen aan een organisatie.

Joyce is fulltime beschikbaar heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Hiervoor functie: Senior Supply Chain Specialist
Verantwoordelijk voor Forecast to Plan, Purchasing, Stock levels, Product Life Cylce en Sea freight Management.

Functie

Demand & Supply Planner

Leeftijd

27

Woonplaats

Zaandam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Slim4, Microsoft Office: Excel, Word PowerPoint.